Vakantie aan het Lipnomeer in voorjaar, zomer of herfst

Lipnomeer – genieten met volle teugen!

Een vakantie aan het Lipnomeer, in voorjaar, zomer of herfst, biedt u de perfecte combinatie van actieve beweging in de mooie natuur met het comfort van de luxe gezinsaccommodatie van het Lipno Lake Resort in Lipno nad Vltavou. Zwemmen in privé-zwembaden of in de aquaparken aan het Lipnomeer en in Frymburk, sportieve activiteiten op het eigen multifunctionele sportveld, fiets- of inlinetochtjes op het Fietspad langs het meer, het eerste boomkroonpad in Tsjechië, Bomenparadijs Lipno, 2 achtbanen, Bike park Lipno, klimpark, wellness of indoor sporten bij slecht weer – dat alles vindt u in de directe omgeving van uw appartement.

U kunt de dagelijkse beslommeringen even vergeten en nieuwe energie opdoen. De Lipno Lake Resort appartementen, die allemaal zijn uitgerust met een eigen sauna, open haard en een zonneterras, staan garant voor uw comfort. Uw compleet ingerichte gezinsappartementen zijn de ideale uitvalsbasis zijn voor de tochtjes naar de attracties in de omgeving.

Zomerse activiteiten in de omgeving van het Lipnomeer

Voordelige verblijven en pakketten in het laagseizoen

De prijzen van voorjaars- en herfstverblijven zijn heel voordelig met aanzienlijke kortingen in vergelijking met de vakantieperiode in het zomerse hoogseizoen. U kunt gebruikmaken van een hele reeks voordelige en thematisch interessante verblijfspakketten. Voor het zomerse hoofdseizoen geldt de actie van tijdige reservering van meer dan 90 dagen voor het verblijf in ook 7=6 en 14=12 dagen. Aarzel dus niet en boek uw vakantie aan het Lipnomeer op tijd, het is wel de moeite waard. In het voorjaar en de herfst krijgt u bij de verblijven van 7 en meer overnachtingen altijd 1 verblijfsdag extra gratis als bonus.

Het sportverhuurbedrijf is exclusief voor de gasten geopend in het Lipno Lake Resort.

Sportverhuurbedrijf

Uitrusting van het Lipno Lake Resort voor gezinnen met kinderen

Voor de gezinnen met kinderen hebben we speciaal ingerichte kinderappartementen, grote speeltuin, kinderhoekje voor het spelen bij slecht weer, multifunctioneel sportveld met kunstgras, minigolfbaan en voornamelijk verwarmde privé-buitenzwembaden met zout water. Tijdens de zomervakantie vinden de animatieprogramma’s, competities en spelletjes dagelijks plaats met onze mascotte – elf van het meer Wítek. Dat alles gratis voor de gasten van het resort.

 
Verblijf online reserveren

Contact

Bent u geïnteresseerd in andere informatie over de accommodatie in het Lipno Lake Resort? Aarzel niet om ons bericht te sturen of te bellen.

Tel: +420 380 736 061

Email: recepce@lipnolakeresort.cz