Lipno Lake Resort

Winter aan het Lipnomeer

Familie skivakantie aan het Lipnomeer

Luxe appartementen van het Lipno Lake Resort direct bij de kabelbaan

Bent u op zoek naar geschikte accommodatie aan het Lipnomeer voor een gezin met kinderen, zo dicht mogelijk bij de skipistes van het Skigebied Lipno? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het Lipno Lake Resort biedt u comfortabel ingerichte appartementen in Lipno nad Vltavou, letterlijk een paar stappen van de kabelbaan, educatieve skispeelplaats van Fox de Vos of Aquaworld Lipno. Vooral gezinnen met kleine kinderen vinden het prettig als ze slechts een klein stukje van en naar de piste hoeven te lopen. Skischoenen kunnen gewoon aanbleven.

Skigebied Lipno

Best beoordeelde accommodatie aan het Lipnomeer voor gezinnen met kinderen

Het Lipno Lake Resort is gespecialiseerd in verblijven van gezinnen met kinderen en het staat al een paar jaar aan de top van de kwaliteitsbeoordelingen van de accommodaties aan het Lipnomeer op verschillende Europese klantbeoordelingen websites. De diensten en het aanbod worden elk jaar breder en van betere kwaliteit. De locatie van het resort direct bij de skipistes is een grote bonus. Het resort heeft een groot aandeel van de vaste gasten die hier elke winter terugkeren.

 
 

Paradijs voor de wintervermaakliefhebbers

Het Lipnomeer is de paradijs van het familie wintervermaak geworden in de laatste jaren. Behalve skiën met kinderen in het Skigebied Lipno, kunt u een skitochtje maken naar nabij liggende Oostenrijkse skigebieden Hochficht a Sternstein of naar het naburige Skipark Frymburk.

 

Langlaufen, schaatsen

Wintervakantie in het Lipno Lake Resort betekent niet alleen downhill skiën. Vlakbij onze appartementen bevinden zich de geprepareerde langlaufloipes.  Een verlichte ijsbaan geopend en een paar stappen verder een sleebaan in het kader van een speelplaats van Fox de Vos of de geprepareerde schaatsbaan op het bevroren Lipnomeer.

Het ski-, snowboard-, langlaufen-, schaatsverhuurbedrijf

Direct naast de receptie bevindt zich een modern uitgerust winterverhuurbedrijf dus u hoeft niet meer zorgen te maken over ski, schoenen of schaatsen voor uw kinderen te zoeken die toch volgend jaar groter worden. Regelmatig onderhouden carving ski’s, snowboards, langlaufen, schaatsen, slee, bobslee, fat bikes, stepsleeën van bekende merken en hoge kwaliteit zijn ter beschikking inclusief alle benodigde accessoires. Bovendien altijd voor de voordelige prijs.
Compleet aanbod van het sportverhuurbedrijf in het Lipno Lake Resort

Gratis toegang tot Aquaworld Lipno

In het Lipno Lake Resort denken we niet alleen aan comfort maar ook naar uw familiebudget. En daarom hebben onze gasten tijdens hun hele verblijf onbeperkte gratis toegang tot Aquapark Lipno en daardoor kunnen ze zich na skiën lekker ontspannen. Het gebruik van en kinderhoek zijn in de verblijfsprijs ook al inbegrepen.

Online reservering van het sportverhuurbedrijf, skischool en skipassen – comfortabel van tevoren en met korting

  • Comfortabele online reservering van de ski- of snowboarduitrusting met korting van 10 - 15%. Reserveringsformulier van het sportverhuurbedrijf hier.
  • Comfortabele online reservering van de skischool in het Skigebied Lipno met korting van 15%.
    Reserveringsformulier van de skischool hier.

Winteractiviteiten in het Lipnogebied

Skigebied Lipno

Skigebied Lipno
Skigebied Lipno

Skipark Frymburk

Skipark Frymburk
Skipark Frymburk

Boomkroonpad

Boomkroonpad
Meer hier

Schaatsen op het bevroren Lipnomeer

Schaatsen op het bevroren Lipnomeer
Schaatsen op het bevroren Lipnomeer

Skigebied Sternstein

Skigebied Sternstein
Skigebied Sternstein

Langlaufgebied Lipno-Frymburk

Langlaufgebied Lipno-Frymburk
Meer hier

Indoor sporten

Indoor sporten
Meer hier
 
 

Wellness Lipno

Wellness Lipno
Meer hier

Skigebied Hochficht

Skigebied Hochficht
Skigebied Hochficht

Langlaufgebied Schöneben

Langlaufgebied Schöneben
Meer hier

Achtbaan Lipno

Achtbaan Lipno
Meer hier

Reserveer uw verblijf aan het Lipnomeer op tijd

De gezinnen met kinderen zijn hartelijk welkom en verwend in het Lipno Lake Resort, daarom zijn onze appartementen heel vaak volgeboekt. Wij raden u aan uw reservering op tijd te maken van tevoren. Reserveer uw vakantie aan het Lipnomeer op tijd en krijg "early booking" korting 7=6 dagen, dus 1 verblijfsdag gratis.

Reserveer uw verblijf online

Contact

Wilt u extra informatie over de accommodatie in het Lipno Lake Resort krijgen? Aarzel niet ons te schrijven of te bellen.

Tel: +420 380 736 061

Email: recepce@lipnolakeresort.cz