Skigebied Lipno – van de appartementen direct naar de kabelbaan

Comfortabel skiën op pistes van hoge kwaliteit voor gezinnen met kinderen direct bij de appartementen van het Lipno Lake Resort

Skigebied Lipno is gericht op gezinnen met kinderen en gespecialiseerd in de ski-opleiding van beginners en licht-gevorderden. Een groot voordeel van dit gebied is dat het startpunt van de kabelbaan midden in het centrum van de gemeente Lipno Nad Vltavou ligt waar tevens alle benodigde bijbehorende diensten zich bevinden. Voor de gasten van het Lipno Lake Resort komt daar nog eens bij dat hun appartementen zich bijna direct naast de hoofdhalte van de kabelbaan Jezerní bevinden.

Skiërs genieten hier van comfortabel vervoer met drie 4-zitskabelbanen, veilige, wijdse en sneeuwzekere skipistes, een snowpark met een leuke skicross track of een gemeten slalom. Het hoogtepunt van het Skigebied Lipno is het Foxpark, de modernste educatieve skispeelplaats met drie rolbanden, sprookjesachtige slaloms en een leuk opleidingsprogramma met Fox de Vos als mascotte.

Tip! Gasten van het Lipno Lake Resort mogen van tevoren extra voordelig reserveren:

  • Ski- of snowboarduitrusting met 15% korting
  • Diensten van de skischool met 15% korting
  • Gereduceerde skipas met de Lipno Card voor de periodes buiten het hoofdseizoen die bij het inchecken zal klaarliggen bij de receptie; stuur de aanvraag voor het exacte aantal en het soort skipas (de termijn, de leeftijd, het aantal dagen) samen met uw reservering naar de receptie van het Lipno Lake Resort

Beleef de opening of afsluiting van het skiseizoen met GRATIS SKIpassen en als BONUS gratis skipakket voor de kinderen.

Geniet met uw gezin van een onvergetelijke skivakantie met heerlijke ontspanningsmomenten bij de haard of in de sauna, met diverse sportactiviteiten en een hoogstaande service in sfeervolle omgeving!

Bij ons krijgt u bovendien een 6-daagse skipas voor het hele gezin voor slechts 100 CZK borg (geldig bij verblijven van 7 dagen in het Lipno Lake Resort). Voor het jongste gezinslid dat jonger is dan 10 jaar hebben we als bonus een GRATIS skipakket met ski’s, skistokken en -schoenen (1 kind per appartement)

Aarzel niet en kom naar ons toe in december of maart. Verblijf een weeklang in een van de comfortabele appartementen van het Lipno Lake Resort direct bij de kabelbaan van Skigebied Lipno en ski helemaal gratis!

Deze exclusieve aanbieding geldt voor verblijven van een week vanaf de opening van de skipistes tot aan 20.12.2019 en verder van 7 tot 31 maart 2020 en langer als de sneeuwomstandigheden gunstig zijn!

Skigebied Lipno
 
Skigebied Lipno
 
Skigebied Lipno
 
 

Skigebied Lipno - TOP 3 skigebied in Tsjechië (data en feiten)

Berggebied Bohemer woud
Hoogte 709 - 900 m.n.m.
Aantal kabelbanen / sleepliften 3 / 5
Totale capaciteit 11 400 pers. / uur
Totaal aantal skipistes 13
Totale lengte van de skipistes 11,7 km
Moeilijkheidsgraden van de skipistes blauw, rood, zwart
Langste skipiste Jezerní – 1 400 m
Hoogste skipiste Pánská, Dámská, Střecha - 192 m boven zeeniveau
Dekking door sneeuwkanonnen 11,7 km = 100% skipistes
Prijs skipas per dag volwassenen / kinderen tot 15 jaar 680,- CZK / 460,- CZK
Prijs skipas voor 6 dagen volwassenen / kinderen tot 15 jaar 3 350,- CZK / 2 370,- CZK
 

Kaart van het Skigebied Lipno

Kaart van het Skigebied Lipno
 

Fotogalerij van het Skigebied Lipno