Privé-ijsbaan direct bij de appartementen van het Lipno Lake Resort

Schaatsen voor het hele gezin in het park bij de appartementen of op het bevroren Lipnomeer

Het multifunctionele sportveld in het park bij de appartementen van het Lipno Lake Resort wordt in de winter omgetoverd in een aangename ijsbaan voor het familieschaatsen of ijshockey. Toegang tot de ijsbaan is gratis voor de gasten van het resort. In het sportverhuurbedrijf Lipno Centrum naast de ijsbaan kunt u voor een toeslag de schaatsen of de hockey sticks huren.

Natuurijsbaan geschikt voor de schaatsopleiding

De ijsbaan is niet gekoeld en het kan door de beheerders van het park alleen in de winter met geschikte vriezende temperaturen geprepareerd worden. Uw kinderen zijn onder uw volledig toezicht, de ijsbaan is heel geschikt voor de schaatsopleiding, ook van de kleinste kinderen. Ook onze mascotte, de waterelf Wítek, heeft hier geleerd te schaatsen.

Schaatsen op het bevroren Lipnomeer

Als de natuurlijke omstandigheden dat toelaten, is er op het Lipnomeer de schaatsbaan van Lipno geprepareerd tussen Lipno nad Vltavou, Frymburk en Přední Výtoň voor de lange afstand schaatsen en tochtjes. Het startpunt daarvan ligt vlakbij de appartementen van het Lipno Lake Resort en de toegang daartoe is gratis.

Privé-Ijsbaan
Privé-Ijsbaan