Lipno Lake Resort

Kinderhoek en animatieprogramma‘s

Geniet met ons mee van de pret en spelletjes tijdens uw verblijf in het Lipno Lake Resort!

Een kinderhoek is bestemd voor kinderen tot 2 jaar. Er wachten veel speelgoederen en spelletjes op uw kinderen. De kinderhoek vindt u bij de receptie naast de ingang van het spotverhuurbedrijf. Het is uiteraard verwarmd, dus het hele jaar door te gebruiken, ook bij slecht weer. Voor grotere kinderen is er tijdens de zomervakantie een veelzijdig aanbod aan animatieprogramma’s, competities en vermaak onder leiding van ervaren instructeurs.

Omdat we ons aan de verblijven van gezinnen met kinderen specialiseren, is het voor ons van groot belang dat ook onze kleinste gasten van de gezellige vakantie kunnen genieten.

Animatieprogramma’s zijn er niet alleen om kinderen bezig te houden, maar het is ook een poging om hun vaardigheden, bekwaamheden en creativiteit te ontwikkelen, sociale interactie met andere kinderen en respect voor andere culturen hun te leren en hun taalvaardigheden te ontwikkelen door het contact met kinderen uit het buitenland. Elke werkdag zijn er in het Lipno Lake Resort animatieprogramma’s voor kinderen van alle leeftijdsgroepen beschikbaar. U kunt van creatieve, sportieve of ontspanningsactiviteiten genieten. Geniet met ons mee van de pret en spelletjes tijdens uw verblijf in het Lipno Lake Resort!