Attractieve Boomkroonpad aan het Lipnomeer

Bereikbaar met de kabelbaan of de bus met de haltes op 100m afstand van de appartementen

Eerst origineel boomkroonpad in Tsjechië!

Het voetpad van 675 meter gemaakt van hout is zorgzaam geplaatst in het gemengd bos. Bij maximale stijging van 2 - 6 % bereikt u via houten voetbrug de hoogte van 40 meter en beleeft u een uitzicht over het omliggende bos uit totaal ander perspectief. Het hele pad is rolstoel toegankelijk, dus geschikt niet alleen voor een rit met een kinderwagen, maar ook voor de rolstoelgebruikers. Doordat het zo uniek is, is het Boomkroonpad geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Op het pad bevinden zich 11 adrenaline secties voor kinderen. U kunt naar beneden gaan via een 52 meter lange droge glijbaan.

Boomkroonpad Lipno
 
Boomkroonpad Lipno
 
Boomkroonpad Lipno
 
 

Avontuurlijke maar toch veilige weg op het pad wordt verzekerd door een massieve gelijmde houtconstructie en 75 houten steunpilaren. Houten leuning en transparante net aan de kanten geven garantie van zowel veiligheid als uitzicht. Houten constructie vermengt harmonisch met de omliggende natuur.

Op het einde van het pad bevindt zich de uitkijktoren van 40 meter die een echte top van het pad is. Het biedt fantastisch uitzicht over de bergtoppen van de Alpen, bijna geheel Lipnomeer, prachtige omgeving van het Bohemer Woud en de Novohradské hory. De toegang tot de eerste verdieping van de toren in de hoogte van 37 meter is weer volledig rolstoel toegankelijk.