Pretpark vol atracties en spelelementen – Bomenparadijs aan het Lipnomeer

Een stukje natuur in het Bohemer Woud speciaal voor spelletjes en vermaak voor het hele gezin

Er wordt al vijf jaar gewandeld op het Boomkroonpad van Lipno. Alle activiteiten die zich eronder afspelen kunt u nu beleven dankzij het nieuwe Bomenparadijs. U vindt er een geweldige speeltuin met een geheel eigen sfeer en karakter die alleen de natuur kan creëren, vooral die van het Bohemer Woud.

In het nieuwe Bomenparadijs bevinden zich tientallen attracties en spelelementen. Sommige van hen zijn op maat gemaakt voor dit prachtige stukje natuur in het Bohemer Woud. Mensen van alle leeftijden kunnen zich hier uren vermaken.

Plezier voor iedereen

Wilt u meemaken wat er zich onder de groene deken afspeelt die u vanaf het Boomkroonpad ziet? Zoekt u een plaats waar u urenlang plezier kunt maken met het hele gezin? Lijkt het u wel wat om voor even deel uit te maken van een bosgemeenschap?

Deze nieuwe oase in het Bohemer Woud is helemaal ingericht om er te spelen, plezier te maken en fysieke vaardigheden te verbeteren. Ongeacht de leeftijd. Maak u op voor tientallen fantastische attracties.

U kunt uw tijd doorbrengen in een doolhof van jonge boompjes, verdwalen in een mierenhoop. Of op een grote trampoline tot aan de takken van de volgroeide bomen springen.

Bomenparadijs Lipno

Wat staat u te wachten in het Bomenparadijs?

  • Touwenparcours
  • Klimpark
  • Reuzen trampoline
  • Geitjes
  • Kabelbaan
  • Speelhuisjes voor kleine kinderen
  • Ijsparadijs
  • Fitnessinstallatie
  • en nog meer
 
Bomenparadijs Lipno
Bomenparadijs Lipno
 

Bomenparadijs biedt ook gastronomische arrangementen aan!

Een hele dag op expeditie door het Bomenparadijs vergt een flinke portie energie. Daarom vindt u in het nieuwe park voldoende gelegenheden waar u iets kunt eten of drinken met een ruim aanbod van kwaliteit. Naast de traditionele keuken van het Bohemer Woud zien we de vegetariërs en coeliakiepatiënten niet over het hoofd. En de natuur evenmin: al onze eten wordt in milieuvriendelijke verpakkingen geserveerd en overige verpakkingen worden netjes gesorteerd.

Onze tip is het zelfbedieningsrestaurant Šumavanka bij de ingang van het Koninkrijk van het bos. Tijdens het hoogseizoen kunt u kiezen uit een breed aanbod van kant-en-klare maaltijden en zelfs drie soepen. Alles is geïnspireerd op de natuur van het Bohemer Woud en de traditie van de lokale bevolking.