Lipno Lake Resort

Achtbanen Lipno

SLIDELAND LIPNO – ACHTBAAN EN BOBSLEE-ACHTBAAN

Flinke adrenaline voor het hele gezin op wirwar van achtbanen

De achtbanen van Lipno nad Vltavou, gelegen op 200 m afstand van de appartementen van het Lipno Lake Resort, zijn het hele jaar door de ideale bestemming voor iedereen die de voorkeur geeft aan een actieve, veilige vrijetijdsbesteding met de nodige adrenaline.

De bobslee-achtbaan is 1 km lang en telt 21 bochten, 2 tunnels en een paar jumps. Vanaf de gewone achtbaan die ongeveer even lang is, kunt u genieten van een vogelvlucht uitzicht. Het hoogtepunt van de baan zijn 2 bochten van bijna 360 graden. Het gaat om een uniek project waarbij de twee verschillende achtbanen, met elkaar verweven, op één plek staan, midden in de mooie natuur met schitterend uitzicht op het Lipnomeer. Slideland Lipno behoort daardoor tot de absolute wereldtop.

De achtbanen bieden al vertier aan ouders met kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen en volwassenen van 8 tot 100 jaar kunnen alleen of in koppels in een bobslee afdalen. U wordt met een speciale sleeplift naar het startpunt gebracht. Aan het eind van de onderste tunnel wordt de maximaal bereikte snelheid gemeten.

Na een opwindende belevenis kunt u iets eten of drinken in het café Bobovka. Het hele jaar door staan er ook een speeltuin en een originele in de grond ingebouwde glijbaan tot uw beschikking.

Bobsleebaan Lipno
 
 

Bobslee Achtbaan Lipno