Lipno Lake Resort

Accomodatie aan het Lipnomeer met kinderen

Ons handelsmerk – gezinnen met kinderen in de schijnwerper

Speciale uitrusting voor uw vakantie met kinderen aan het Lipnomeer

Het Lipno Lake Resort heeft alles in huis voor de verblijven van gezinnen met kinderen aan het Lipnomeer. Het resort heeft daarom ook 3 smileys van het Europese Kinderhotels-keurmerk. De mascotte van het resort, de waterelf Wítek, zorgt ervoor dat uw kinderen zich thuis voelen op Lipno Lake Resort en dat ze met een schat aan herinneringen naar huis gaan.

De waterelf Wítek zorgt ervoor dat uw luxe familieappartement comfortabel en veilig is voor uw kinderen. Extra accessoires zijn tegen extra toeslag te huur bij de receptie.

Privé-buitenzwembad en kinderzwembad met zout water

We hebben onze buitenzwembaden compleet gerenoveerd en deze - op verzoek van onze vaste gasten - gevuld met zout water. Dat is beter voor de kinderen.

De zwembaden liggen in het park vlakbij de appartementen. Gasten van het Lipno Lake Resort maken er vanzelfsprekend gratis en onbeperkt gebruik van. Bij de zwembaden zijn gratis ligstoelen en parasols beschikbaar.

De zwembaden zijn verwarmd en geopend van juni tot september. Zin in iets lekkers? Bij het zwembad staat een kraampje voor een softijs, gemaakt van vers fruit, of andere versnaperingen.

Zwembad Lipno Lake Resort

Animatieprogramma’s voor kinderen aan het Lipnomeer

Tijdens de zomervakantie is er elke week een veelzijdig animatieprogramma voor de kinderen in het resort. Onze professionele animators hebben wedstrijden, spelletjes, bekwaamheidsactiviteiten en andere vertier voor uw kinderen in petto. Een dag per week kan het hele gezin meedoen aan een halfdaags familiespel van de elf Wítek. Animatieprogramma’s zijn uiteraard gratis voor gasten van het resort.

Appartementen voor gezinnen met kinderen zijn ingericht met:

  • Kinderbedden en kindereetstoelen die verstelbaar zijn voor verschillende maten
  • Babyboxen, kindertafel en twee stoeltjes
  • Fornuisbescherming, stopcontactbeveiliging
  • Traphekjes in maisonnette appartementen en beveiligde ramen
  • Kinderservies – glazen, kopjes, bestek
  • Kinderkrukken in de badkamer

* Vraag hiernaar als u reserveert. Voor accommodatie in speciaal ingerichte appartementen voor gezinnen met kinderen rekenen wij extra toeslag.

De kinderen sportveld

Faciliteiten en activiteiten voor kinderen op het Lipno Lake Resort

Grote speeltuin, kinderhoek, multifunctioneel sportveld, ijsbaan, minigolf, sportverhuurbedrijf, kampvuur, wasruimte.

De waterelf Wítek heeft voor kinderen ook een grote speeltuin vol attracties, een kinderhoek met speelgoed, een multifunctioneel sportveld met kunstgras, verhuur van uitrusting voor kinderen en ‘s avonds een kampvuur waar lekkere worstjes gebraden kunnen worden. In het resort is er ook een wasruimte met wasmachine en droger beschikbaar.

Extra uitrusting bij de receptie verkrijgbaar

Op verzoek kunt u ook andere uitrusting bij de receptie verkrijgen, zoals babyfoons, kinder toiletbril, thermometer, badje, extra kinderstoelen, babyboxen of bedjes, enz.

Kabelbaan skigebied Lipno
Kinderen in Lipno Lake Resort
Boomkroonpad Lipno
 
Reserveer uw verblijf online

Contact

Wilt u extra informatie over de accommodatie in het Lipno Lake Resort krijgen? Aarzel niet ons te schrijven of te bellen.

Tel: +420 380 736 061

Email: recepce@lipnolakeresort.cz