Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort

LIPNO ACCOMMODATIE - LIPNO EN VAKANTIE MET KINDEREN | LIPNO LAKE RESORT

Een rustige en luxe vakantie met uw kinderen aan het Lipnomeer – dat is waar wij voor staan

Lipno Lake

Het Lipno Lake Resort is een recreatiegebied met comfortabele appartementen gelegen aan het Lipnomeer. De luxe appartementen hebben een volledig ingerichte keuken, woonkamer, meerdere slaapkamers, een eigen sauna en een terras met uitzicht op het Lipnomeer.
Een aantal appartementen is speciaal ingericht voor gezinnen met kinderen. Deze Lipno-familieappartementen bevinden zich direct bij de kabelbaan van het Skigebied Lipno, vlakbij unieke attracties zoals het Boomkroonpad Lipno het Bomenparadijs Lipno en het strand bij het Lipnomeer.
Het Lipno Lake Resort biedt zijn gasten volop recreatiemogelijkheden en faciliteiten aan in het park bij de appartementen, zoals verwarmde privé-zwembaden, grote speeltuin, kinderhoek, sportveld en minigolf. Alles inbegrepen in de verblijfsprijs. Ons compleet uitgeruste sportverhuurbedrijf staat tot uw beschikking.

Geachte gasten,

volgens het besluit van de regering van de Tsjechische Republiek van 14.12.2020 willen wij u informeren dat vanaf 18.12.2020 Lipno Lake Resort weer gesloten is.

Wij kijken uit naar om uw binnenkort te kunnen ontmoeten Team Lipno Lake Resort

COVID-19 – ACTUELE INFORMATIE VOOR GASTEN

Reserveer uw verblijf in het Lipno Lake Resort zonder angst!

Indien er bij u de omstandigheden verbonden met Covid-19 ontstaan die uw verblijf in het Lipno Lake Resort verhinderen, verschuiven we uw reservering gratis naar een andere termijn of betalen we de gehele reeds betaalde verblijfsprijs terug. Deze exclusieve aanbieding is van toepassing op ziekte Covid-19, met Covid-19 verbonden quarantaine en op beperkingen van het verkeer over grenzen voor alle verblijven van 01.10.2020 t/m 31.08.2021!

Hygiënische maatregelen tegen Covid-19 voor het veilig functioneren van het Lipno Lake Resort

Alle appartementen van het Lipno Lake Resort zijn volledig ingerichte, afzonderlijke wooneenheden met rechtstreekse toegang naar buiten. Er zijn dus geen hallen en gezamenlijke ruimtes waar grotere aantallen gasten zouden samenkomen zoals in andere logiesverstrekkende bedrijven als hotels. Door deze indeling van het resort wordt het risico van besmetting door enige infectie tot een minimum beperkt.

Overige hygiënische maatregelen

Appartement type 4S

Appartement met 1 slaapkamer en sauna voor 2+ personen
Meer

Appartement type 6SXL

Appartement met 2 slaapkamers en sauna voor 4+ personen
Meer

Appartement type 12S

Appartement met 5 slaapkamers en sauna voor 10+ personen
Meer

Appartement type 6L

Appartement met 2 slaapkamer voor 4+ personen
Meer

Appartement type 8SB

Appartement met 3 slaapkamers en sauna voor 6+ personen
Meer

Appartement type 6SL

Appartement met 2 slaapkamers en sauna voor 4+ personen
Meer

Appartement type 8ST

Appartement met 3 slaapkamers en sauna voor 6+ personen
Meer

Lipno Lake Resort – exclusieve service gratis bij uw verblijf

Alles in de verblijfsprijs inbegrepen, geen bijkomende kosten

Lipno Lake Resort

Het Lipno Lake Resort zorgt ervoor dat uw vakantie met uw kinderen aan het Lipnomeer een onvergetelijke ervaring wordt. Daarom bieden we alle gasten een keur aan faciliteiten en service inbegrepen in de prijs aan zoals geen ander familieresort aan het Lipnomeer dat doet.

Lees meer over exclusieve services in het Lipno Lake Resort

Accomodatie aan het Lipnomeer met uw kinderen

Alles in huis voor een heerlijk verblijf voor gezinnen met kinderen

Rodiny s dětmi Lipno Lake Resort

Het Lipno Lake Resort heeft alles in huis voor de verblijven van gezinnen met kinderen aan het Lipnomeer. Het resort heeft daarom ook 3 smileys van het Europese Kinderhotels-keurmerk. De mascotte van het resort, de waterelf Wítek, zorgt ervoor dat uw kinderen zich thuis voelen op Lipno Lake Resort en dat ze met een schat aan herinneringen naar huis gaan.

speciaal ingerichte appartementen / grote speeltuin en kinderhoek / multifunctioneel sportveld / sportverhuurbedrijf / minigolf / kampvuur / wasruimte

Lees meer over uitrusting voor gezinnen met kinderen

Vakantie aan het Lipnomeer in het voorjaar, de zomer of herfst

Beleef het Lipnomeer met volle teugen

Zomer in Lipno

Een perfecte combinatie van actief bezig zijn in de mooie natuur en ontspannen in een comfortabele familie-accommodatie in Lipno nad Vltavou.

Zwemmen in de resortzwembaden of aquaparken aan het Lipnomeer of in Frymburk, fiets- of inlinetochtjes op het Fietspad langs het meer met de uitrusting van het sportverhuurbedrijf van het resort.
Het eerste boomkroonpad in Tsjechië, Bomenparadijs Lipno, twee achtbanen, Bikepark Lipno, , klimpark, wellness of indoor sporten bij slecht weer – dat alles vindt u vlakbij uw appartement.

Lees meer over aanbieding voor het voorjaar, de zomer of herfst zde

Winter aan het Lipnomeer

Luxe appartementen voor gezinnen met kinderen bij het Skigebied Lipno

Zima na Lipně

Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie aan het Lipnomeer voor een gezin met kinderen, zo dicht mogelijk bij de skipistes van het Skigebied Lipno? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het Lipno Lake Resort biedt u comfortabel ingerichte appartementen  in Lipno nad Vltavou, letterlijk een paar stappen van de kabelbaan, educatieve skispeelplaats van Fox de Vos of Aquaworld Lipno.

Vooral gezinnen met kleine kinderen vinden het prettig als ze slechts een klein stukje van en naar de piste hoeven te lopen. Skischoenen kunnen gewoon aanblijven.

Lees meer over winteraanbieding
 
 
 
Webkamery Lipno Lake Resort